Roxette klar for Jugendfest

Duoen bak Joyride, The Look og It Must Have Been Love kommer til Ålesund.

  Foto: Roxette.se

  Foto: pressefoto

Nyheter

Momentium jobber knallhardt for å sikre toppartister til neste års Jugendfest, som holdes på Color Line stadion i august.

Nylig ble det kjent at den svenske supergruppa "Kent" er klar, og nå slår de til med en duo som har solgt hele 75 millioner album siden starten i 1986.

Roxette

Roxette, som består av Marie Fredriksson og Per Gessle, karakterises som den største bookingen Momentium har gjort.

- De er det største bandet vi har booket til Jugendfest så langt. De har produsert kjempehits gjennom tre tiår og veldig mange har et sterkt forhold til dem, sier bookingsjef Ante Giskeødegård i Momentium til gratisavisa Nytt i Uka.

Stadionformat

I 2002 fikk vokalist Marie Fredriksson konstatert kreft og det var lenge usikkert om duoen noen gang kunne turnére igjen. Men nå er de i full vigør med konserter på fulle arenaer verden over.

Roxette har solgt dobbelt så mange album som A-ha. Av nordiske artister gjennom tidene er det bare ABBA som har solgt flere album enn Roxette.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Nyheter