Anders er ny leder for 220.000 studenter

26-åring fra Tomrefjord valgt i dag.

Nyvalgt leder av NSO, Anders Kvernmo Langset (Foto: NSO) 

Nyheter

Anders Kvernmo Langset er nye leder for Norsk studentorganisasjon (NSO) etter at han ble valgt lørdag.  26-åringen studerer ved Høgskolen i Bergen, men kommer fra Tomrefjord.

Følg smp.no på Facebook

Studenten skal lede det nye arbeidsutvalget i organisasjonen som representerer 220.000 studenter, opplyser NSO i en pressemelding. Han ser fram til å sette i gang arbeidet og vil jobbe for å få gjennomslag i regjeringens budsjettarbeid på seinsommeren.

– Politisk har vi mye å se fram til dette året, spesielt blir den kommende Stortingsmeldingen om struktur og langtidsplanen for høyere utdanning og forskning viktig. Vi skal kjøre debatten, og det skal ikke være mulig å snakke om høyere utdanning uten å snakke med NSO, sier Langset i en kommentar.

Med i arbeidsutvalget er også Kristian Myhre (23) fra Molde som er velferds og likestillingsansvarlig.

Norsk studentorganisasjon (NSO) er en interesseorganisasjon for studentdemokrati ved norske høyere utdanningsinstitusjoner.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Nyheter