Kinosjefen slutter

Linn Handeland, som begynte som ny kinosjef da Norsk Kino tok over driften 1. januar i år, sier opp stillingen sin. Stillingen skal ikke utlyses på nytt.

Adm.dir. i Norsk Kinodrift Therese Nordnes (t.h) sammen med den da nytilsatte kinosjefen i Ålesund, Linn Eidskrem Handeland utenfor Løvenvold kino i fjor høst.  

Nyheter

- Handeland har dessverre valgt å si opp sin stilling som kinosjef for kinoene i Ålesund med bakgrunn i familiære hensyn. Linn har gjort en svært god jobb i den tiden hun har arbeidet for oss og vi synes det synd å miste henne. Vi ønsker henne lykke til videre i arbeidslivet, uttaler drifts- og utviklingsdirektør i Oslo Kino, Therese Nordnes.

Vil ikke ha ny kinosjef

- Vi har valgt å ikke utlyse stillingen på nytt, vi har mange gode ressurser på kinoene i Ålesund og sammen med ansettelsen av kinosjef ved nytt år ansatte vi også to teamledere som har ansvar for hvert sitt kinohus. Mariann Elisabeth Skaar Borgli på Løvenvold og Roshanie Widén på Moa vil få et større ansvar for hver sin kino i tiden som kommer.

- Dette er to driftige damer som kommer fra den tidligere driften av kinoene under Ålesund kommune. Disse to har vist svært gode takter, god forretningsforståelse og ikke minst er de lidenskapelig opptatt av gjesteopplevelsen. Vi har stor tro på at dette kommer til å bli bra og at kinoene i Ålesund er i trygge hender, uttaler Nordnes.