Etter to seiere på rad for Fortuna i 1.divisjon, stoppet seiersrekken opp mot Alta på Color Line stadion i dag.

Det startet bra for hjemmelage som gikk opp i ledelsen 1-0 allerede etter åtte minutt ved Celine Kormeseth-Rødal. Hun fikk drømmetreff fra rundt 18 meters hold, og ballen smalt i mål bak en sjanseløs Alta-keeper.

Ti minutt etter hjemmelagets scoring, startet Alta sitt scoringsshow. I løpet av de neste sju minuttene scoret Alta hele tre ganger, og gikk tilpause med ledelsen 3-1. Fortuna hadde tydeligvis bestemt seg for å hente inn ledelsen raskest mulig etter pause. Therese Eide Ottesen brukte kun ti minutt etter hvilen på å redusere til 3-2 alene mot Altas keeper.

Fortuna presset hardt for utligning hele 2.omgang, men først på overtid kunne de juble for 3-3 ved Cathrine Bjørkedal.

- Vi skal være glad for ett poeng med tanke på at vi lå under 3-1, men jeg kommer til å irritere meg i hele sommer på at vi ikke vant denne kampen, sier Fortuna-trener Ronny Ødegård til Sunnmørsposten