Det er også funnet blod fra den savnede mannen, som er i 30-årene. Ifølge politiet vil det ta en ukes tid å få endelig svar på om levningene som er funnet, tilhører den savnede mannen.

Kvinnen som er siktet, er i 40-årene. Det er en nær relasjon mellom de to, og det å kartlegge denne relasjonen er en sentral del av etterforskningen, opplyser politiinspektør Liv Hilde Nytrøen i Innlandet politidistrikt.

– Det er ingen andre siktede eller mistenkte i saken nå, sa hun på en pressebrifing lørdag.

Meldt savnet 12. januar

Politiet har gjort en rekke beslag og funnet biologiske spor som vil bli analysert, og som politiet vil jobbe videre med.

Funnene er gjort på kvinnens gård. Politiet mener de har spor som knytter henne til handlingen, ifølge Nytrøen.

Mannen ble meldt savnet av pårørende 12. januar. Kvinnen ble pågrepet onsdag denne uka og siktet for medvirkning til frihetsberøvelse.

Nytrøen opplyser at det foreløpig siste sikre livstegnet fra mannen er fra nyttårsaften, men at det også er kommet opplysninger om to mulige andre livstegn fra ham i januar.

I avhør

Politiet etterforsker fortsatt saken for fullt, og det vil bli foretatt nye avhør og innhentet digitale spor.

Den siktede kvinnen satt lørdag i avhør sammen med sin forsvarer, advokat Jens-Henrik Lien, der hun ble presentert for den nye siktelsen. Hun nekter fortsatt straffskyld.

– Hun tar sterkt avstand fra de beskyldningene som ligger til grunn for siktelsen og er sjokkert over de funn som er gjort på hennes eiendom. Hun har et sterkt ønske om å hjelpe politiet med å oppklare saken, opplyser Lien til Dagbladet , VG og NRK.

Nytrøen sier politiet fortsatt ikke har full oversikt over hva som skal ha skjedd på gården.

– Det er noe vi jobber med å avklare, sier politiinspektøren.

– I sjokk

Familien til mannen som er savnet, er sjokkert over funnene ved gården i Løten, sier familiens bistandsadvokat Heidi Ysen til VG og NRK.

– De er selvfølgelig sterkt preget av hele saken, men særlig etter den siste utviklingen. De er sjokkert, lei seg, og har mange tanker. Nå håper de inderlig at politiet finner ut av hva som har skjedd, sier hun.

Lørdag møtte Ysen blant annet søsknene til mannen, ifølge VG. Familien opplever at de er blitt fulgt godt opp av politiet, og håper det fortsetter, sier bistandsadvokaten.