Politiet mottok melding om en alvorlig voldshendelse klokken 13.21. Det var vitner som meldte fra, og da politiet ankom boligen, som ligger i et boligfelt, fant de to døde personer.

– Det er omstendigheter på stedet som gjør at vi etterforsker det som mistenkelige dødsfall. Når vi finner to døde personer og ikke vet helt hva vi står overfor, må vi gjøre undersøkelser, sier politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder-politiet til NTB.

Vitneavhør

Politiet jobber på stedet onsdag ettermiddag. Ingen er pågrepet, og det er foreløpig heller ikke tatt noen beslag, opplyser Pedersen.

– Foreløpig er det ingenting som tyder på at det er fare for andre, men vi etterforsker saken videre, sier hun.

Pedersen vil ikke kommentere kjønn og alder på de to avdøde, eller hvilken relasjon de har. Hun vil heller ikke si om politiet leter aktivt etter en gjerningsperson.

– Vi gjør vitneavhør for å finne ut hva som har skjedd. Vi er nå helt i startfasen av etterforskningen og vurderer fortløpende hva vi står overfor, sier Pedersen.

Krimteknikere på åstedet

Politiinspektøren kan ikke si hvilken relasjon vitnet som meldte ifra om dødsfallene, har til de avdøde.

Pedersen sier at politiet skal undersøke om det har vært flere personer på stedet. Politiet har sperret av store områder rundt boligen. Krimteknikere jobber inne på åstedet.

Pårørende er varslet i saken.