• Nyheter
  • Næringsliv
  • Sport
  • Kultur
  • Meninger
  • E-avis
  • Folk
  • Søk i dødsannonser

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Nyheter →

Festival og mat under ett tak

De trekker under tak og satser på lokal mat. Onsdag starter den 29. utgaven av Den Norske Matfestivalen.

foto
Her skal det bli lokalmatrestuarant, forsikret disse sju med favnen full av staur som skal bli et dekorativt innslag på spisestedet. Foran sitter sjefkokken Nils-Henning Nesje. Bak fra venstre Ruth Marit Pettersen fra Klippfiskakademiet, lokalmatprodusent og styremedlem i Bondens marked, Ingrid Ræstad, rådgiver Kirsti Indreeide hos Fylkesmannen og styremedlem i matfestivalen, Ole Martinus Brevik som skal være servitør, vinansvarlig Jennie Haga og torgleder Ottar A.B. Anderson i Bondens marked.
Hilde Hovik
Oppdatert: fredag 23. august 2013 kl. 16:59
Artikkelen er mer enn ni år gammel
Publisert: tirsdag 20. august 2013 kl. 06:00 Oppdatert: fredag 23. august 2013 kl. 16:59
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarlig redaktør
Hanna Relling Berg
Nyhetsredaktør
Sindre Halkjelsvik
Kultur & Reportasjeredaktør
Kristin Knudsen
Politisk redaktør
Jan Erik Røsvik
Telefon
95 400 400
SMS/MMS
95 400 400
E-POST
redaksjon@smp.no
TIPS OSS
SMS/MMS
95 400 400
E-POST
tips@smp.no

Sunnmørsposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Sunnmørsposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Sunnmørsposten.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.