En stor del av de besøkende på Giske hadde sett fram til at Justad skulle entre scenen. Artisten leverte varene og hadde ikke noe problem med å få med seg publikum.

Men etter noen få sanger var artisten uheldig da han skulle gjennomføre et «stunt» ute blant publikum. Justad dukket plutselig opp på en liten scene ute i folkemassen. Så ble det satt opp en stige.

Her klatret artisten opp, mens stigen vaia fram og tilbake – før han brått mistet balansen og ramla med hodet først ned blant publikum. Bilder artisten selv har delt på Instagram med den korte teksten «OBS» viser hele fallet.

Etter forholdene endte det likevel godt, og det skal ikke ha vært noen blant publikum som kom til skade. Justad var også i god nok form til at han kunne klatre opp på stigen igjen.

Etterpå ble han båret bort til scenen av publikum med et – etter eget utsagn – digert blåmerke på ene beinet, før han fullførte konserten.

Instagram: Underveis går det galt og Justad falt ned blant publikum. Artisten selv delte flere bilder av fallet på Instagram. Skjermdump

Nærkontakt

Martine Lindgren Mulelid fra Ålesund hadde tatt turen til Giske sammen med en vennegjeng. Uten at de visste om det på forhånd hadde de tilfeldigvis havnet rett ved siden av den lille scenen med stigen. Det førte til at de fikk mer nærkontakt med artisten enn de hadde ventet.

– Han klatra opp stigen og ramla ned. Han traff meg og en ved siden av, forteller hun til Sunnmørsposten.

Mulelid forteller at hun tror det gikk verst ut over Justad.

– Han traff oss bare litt og landa mer på kassa stigen var festa på. Han spurte oss flere ganger om det gikk greit før han gikk opp igjen og fortsatte konserten.

Nærkontakt: Martine Lindgren Mulelid fikk oppleve skikkelig nærkontakt med Sondre Justad under Sommerfesten på Giske. Foto: Privat

Landa på hodet i fjor også

Mulelid var også til stede da Justad hadde konsert på Jugendfest i fjor. Også da landa artisten på hodet blant publikum, den gangen etter en stagedive. Mulelid tror det kan være fordi han er så ivrig.

– Han gir virkelig jernet når han opptrer. En veldig bra entertainer, sier hun.

Kommer hvert år

Sommerfesten på Giske har blitt en årlig tradisjon for Mulelid og vennegjengen.

– Det hører med til sommeren. Der er alltid så god stemning, så vi drar uansett hvem som spiller, forteller hun.

Den grad av nærkontakt som hun fikk i år hadde hun nok ikke regnet med, men det gjør ingenting om det skjer igjen.

– Sondre Justad kan falle ned på meg når som helst, sier hun avslutningsvis og ler godt.

Les om festivalen på Giske under:

Sondre Justad dukker plutselig opp ute blant publikum på en liten scene. Foto: Sindre Halkjelsvik
Justad som leverte en god konsert, kom seg opp i stigen igjen etter fallet. Foto: Sindre Halkjelsvik
Her blir Justad båret mot scenen med et – etter eget utsagn – digert blåmerke på ene beinet, før han fullførte konserten. Foto: Sindre Halkjelsvik