Kjøper Hotell Geiranger

Hotell Geiranger har fått nye eiere.

HOTELLEIERE: Maud Haldorsen er hotellsjef, mens faren Tore Sævik Haldorsen styrer den daglige drifta av hotellet. FOTO: TERJE ENGÅS 

Indre

Familien Haldorsen - som har drevet Hotell Geiranger de siste 27 år - har nå kjøpt hotelleiendommen og eier 100 prosent både i driftsselskapet Geiranger Hotelldrift AS og eiendomsselskapet Geiranger Fjord Hotels AS.

Eiendomsselskapet har hittil vært eid av Giørtz-familien i Ålesund.

Det er hotellsjef Maud Haldorsen (26) som sammen med sin far Tore Sævil Haldorsen (62) styrer den daglige driften av hotellet, skriver selskapet i ei pressemelding. Med seg i styret i driftsselskapet har de direktør Preben Moen på Gloppen Hotell i Sandane og Mauds bror, Tor Kristian Haldorsen.

Hotell Geiranger er med sine 151 gjesterom, to restauranter og to barer ett av de største fjordhotellene på Vestlandet.

Rekord for turistferjene

Stor trafikkvekst og mange attståande bilar har gjort at ferjene på Geirangerfjorden har gått ekstraturar i sommar for å ta unna køane.

Geiranger Skywalk offisielt opna

Fjellmannen Per Ivar Lied, tidlegare rådmann i Stranda kommune og med opphav frå Liabygda, vart premiert for lanseringa av namnet.


Følg næringslivet på Nordvestlandet på NV24

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Indre