Tore Ulstein ferdig som NHO-president

Hydro-toppen Arvid Moss er valgt til ny president i NHO og avløser Tore Ulstein. Inge-Marie Sperre fra Ålesund kommer inn i toppledelsen som visepresident.

Tore Ulstein fra Ulsteinvik har fått avløsning som NHO-president. Arkivbilde  Foto: Nils Harald Ånstad

Innenriks

Moss ble valgt til ny president i under NHOs generalforsamling tirsdag og skal dermed lede organisasjonens styre.

Med seg på laget får han daglig leder Inger-Marie Sperre i Brødrene Sperre AS som visepresident, ifølge hjemmesidene til næringslivsorganisasjonen.

59-årige Moss er konserndirektør i Hydro med ansvar for energi og forretningsutvikling. Han ble innstilt til toppvervet i NHO i mars og ble formelt valgt under NHOs generalforsamling tirsdag.

– Vi ser en verden i rask endring, et Norge i endring, vi ser bedrifter som endrer seg, og NHO likeså. Samtidig har vi de store strategiske utfordringene knyttet til klimautfordringene, det grønne skiftet og behovet for å skape mange nye arbeidsplasser i Norge de neste tiårene. Dette blir en spennende tid å gå inn i som NHO-president, og jeg ser fram til å være med på å bidra, sier Moss.

Han overtar etter Tore Ulstein, som har hatt vervet siden 2013. NHOs president velges for fire år og kan kun sitte i én periode.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Innenriks