Helgapraten med Nina Volstad

Når flokkdyret våkner

Kallenavnet er MacGyver, for Nina Volstad kan gå med gaffateip og verktøy i veska. Alltid forberedt og løsningsorientert, på scenen som i skogen. Mye handler om å gjennomføre. Nå nye mål. Og oppdage at ønskebarn ikke alltid kommer som bestilt.

Urban: — Jeg liker byen også. Med vårt familiefriluftsprosjekt skal vi fortsatt ha plass til jobbene våre, seiling, yoga, kafébesøk og urbane venner, men vi skal i tillegg ha netter i naturen der voksne og barn bare er sammen. Det er et livsprosjekt, sier Nina Volstad.  Foto: Gry Støre

Reportasje

Nyforelska i Ålesund, det er det hun er, og Nina Volstad gleder seg til å komme hjem, når hun igjen skal binde arrangementet sammen som konferansier under Industridesignkonferansen IDC på Giske. Denne gangen er hun bedre forberedt, for i fjor sa hun ja på få dagers varsel. Hun har alltid likt utfordringer og nye arenaer.