Fokuset på krisehandtering auka etter Alexander Kielland og Bourbon Dolphin-ulykkene:

Dette er kurset som filleristar deg

Sjømannskirken sitt krisekurs har hjelpt mange gjennom alvorlege situasjonar dei kjem opp i, både på jobb og i privat samanheng.

ØVER SEG PÅ KRISEHANDTERING: Dette var ei av gruppene under Sjømannskirken sitt kurs i Fosnavåg i slutten av november. Skodespelarar ringer inn og er pårørande, medan denne gruppa skal fungere som kriseteam. Frå venstre og rundt bordet: Martin Alvsvåg (Sjømannskirken), Aina Åsberg (Remøy Shipping), Ann-Karin Nærø (Remøy Shipping), Gunn Skorpen (Metisoft), Ina Lillegård (Norsk Folkehjelp), Henning Reite (Island Offshore) og Kjersti Helland (Sjømannskirken).  Foto: Einar Orten Trovåg

Reportasje

Ein båt har kollidert med ei plattform. Båten har fått ei flenge i sida og begynner å ta inn vatn.