Helgapraten med Berit Westad

Hun som våger, vinner

Det finnes ingen fjelltopper på Sunnmøre som Berit Westad føler hun må nå, for hun snur like gjerne halvveis og går ned igjen. Men gjelder det et kjøpesenter hun kan få til å vokse i høyden, er det ikke snakk om å gi seg før 360 investormillioner er på plass.

Brenner for byutvikling: Fra kontoret sitt i ærverdige Rønnebergbua, kan Berit Westad se over til nye Kremmergaarden, og konstatere at målet om flere arbeidsplasser og mer liv i senteret er nådd.   Foto: Marius Simensen

Reportasje

– Akkurat det er jeg selvsagt fornøyd med, at vi har klart å realisere nye Kremmergaarden ved hjelp av leiekontrakter og eksterne investorer, for 360 millioner kroner er ikke noe Handelshuset Rønneberg har liggende. Nyttårsaften 2016 satt jeg her på kontoret i Rønnebergbua da de siste investorene endelig kom på plass, forteller Berit Westad.