Koronakrisa:

Slik har vi det akkurat nå

Hva tenker folk om situasjonen vi som samfunn står i nå, hvordan har vi det og hva tenker vi om tida framover? Disse spørsmålene ble stilt til et tilfeldig knippe turgåere i sona Hatlane i Ålesund.

Flagg for klassekompisen: Andrea Langva (t.v.) med barna Ludvik og Viktor. Bak: Silje Ødegaard med barna Theo og Luca.  

Reportasje

Andrea og Silje:

Som du ser har vi med oss både barn og flagg. Dette er første gang på 14 dager at andreklassingene våre treffer klassekompiser. Nå skal vi holde god avstand til hverandre, men gå sammen hjem til en i klassen som har bursdag i dag. Han har hatt nedtelling til bursdagen i 170 dager, og har gledet seg enormt, men nå blir bursdagen annerledes enn han hadde sett for seg på grunn av koronasituasjonen. Hjemme hos han skal vi gå i tog rundt huset hans og synge bursdagssangen. Mammaen vet om det, men det blir en overraskelse for bursdagsbarnet.