Han har delt flere tusen interiørbilder av leiligheta si. Nå flytter redaktør og influenser Egil Farstad

– Jeg kjente både på glede og spenning, men også på vemod, den dagen det blei klart at vi faktisk skulle bygge hus. For samtidig som vi ser veldig fram til dette nye, skal vi forlate et sted det er knytta så mange minner til og som vi forbinder med muligheter.

Ålesund: Fra denne leiligheta i Prestegata har Egil Farstad skapt seg et navn som interiørinfluenser. Etter å ha bodd der i fem år har han og samboeren bygd seg hus på Lerstad.   Foto: Marius Simensen

Reportasje

Egil Farstad har tatt imot oss i leiligheta han og samboeren eier, i Prestegata i Ålesund, og gitt oss ei rask omvisning. Chihuahuaen Ailo har konstatert at vi er – om kanskje ikke bestevennene hans foreløpig, så i hvert fall ikke fiender. Etter å ha bjeffa heftig og begeistra fra det øyeblikket vi ringte på og i flere minutter har han slått heilt om, funnet seg til rette på fanget og tydelig signalisert at han vil bli klappa og kost med.