Mener boligkjøperforsikring har lite for seg:

Slik så soveromsveggen til Eirik ut da den blei åpna

Det har snart gått et år siden Eirik Skjegstad overtok leiligheta han har kjøpt, men ennå har han ikke kunnet flytte inn.

Ålesund: – Jeg håper å kunne flytte inn snart. Det gjenstår bare litt arbeid, forteller Eirik Skjegstad. Veggen mellom soverommet og badet viste seg å være full av fukt (bilde innfelt), noe som skyldtes feillagt plast under oppussing mange år før han tok over.   Foto: Marius Simensen / Privat

Reportasje

– Store deler av veggen var svart. Under oppussing av badet en gang på 2000-tallet – jeg sier en gang fordi det ikke finnes dokumentasjon, har den som har utført jobben lagt fliser og deretter gips, plast og stendere videre ut mot soverommet. Resultat? På grunn av den feillagte plasten har damp fra badet blitt stående i veggen og det har danna seg fukt.