Eva-Britt fra Ålesund kunne vært fyrstinne av Monaco, om hun ikke hadde vært så trøtt

Hun fikk ei innpakka Porsche i bursdagsgave, har jobbet som danser på den hippeste nattklubben i Benidorm, levd luksuslivet på Rivieraen og opplevd karakterene fra TV-serien «Exit» i levende live.

Klær: Eva-Britt Ytterland har alltid vært oppptatt av mote. Her fra garderoben i leiligheta i Oslo.  Foto: Hanne Marie Lenth Solbø

Reportasje

– Det sprøeste jeg har opplevd? Kanskje da jeg var på nattklubb i Paris, og havnet på nabobordet til daværende Prins Albert av Monaco. Etter hvert ble jeg invitert bort på hans bord. Det ble en trivelig kveld med god stemning. Livvakta hans kjørte meg hjem til hotellet, og da kom det en forespørsel om jeg ville bli med prinsens privatfly til Monaco om noen timer. Jeg var trøtt og sliten og takket rett og slett nei. Hvem vet, kanskje hadde jeg vært fyrstinne av Monaco i dag, ler hun.