Drives av lysten til å skape

Det var oppstarten av humorfestivalen Brøvøllsfestivalen som pekte ut retningen for Ekornes sin unge finansdirektør Fredrik Ødegård Nilsen.

Skaperen: Fredrik Ødegård Nilsen sin drivkraft er å være med på å skape noe sammen med andre.  Foto: Staale Wattø

Reportasje

– Det er helt fantastisk! Det som er veldig kjekt med å lykkes, og at vi nå ser ut til å ha funnet en vinneroppskrift, er at det betyr så mye lokalt, for regionen Sunnmøre og de ansatte. I det siste har vi ansatt veldig mange nye. Faktisk har vi økt antallet ansatte med over 45 prosent siste året. Globalt er det 992 nye ansatte, og av disse er 186 i Sykkylven. I tillegg har vi mange underleverandører som har fylt ordrebøkene. Det er utrolig kjent å se ringvirkningene ut i lokalsamfunnene som kommer på grunn av arbeidet vi gjør.