Første jul i Tennø-buda for Elise og familien

– Jeg har alltid hatt en drøm om å ta over Tennø-buda når tiden var inne for det, forteller Elise Tennø Vestre (36). Familien på fem overtok huset i januar 2021 og har holdt høyt tempo for å gjøre det innflytningsklart, og komme i mål med utsøkte innvendige detaljer.

Historisk: Elise benytter butikklokale som lager og kontor. De har planer om å leie ut lokalet til arrangement etter hvert. Elise har laget det flotte spisebordet, og stolene er kjøpt brukt og er rundt 150 år gamle.  Foto: Marianne Remen

Reportasje

Vi aner snø i lufta denne kalde og klare dagen midt i november. Vi blir møtt av et lunt og julepyntet hus litt utenom det vanlige. Det er en magisk og eventyrlig julestemning, selv om desember er et par uker unna. Sansene tar inn herlige juledufter av nellik, kardemomme og nystekte pepperkaker.