Fefast skal velje nytt styre

Bruselskapet Fefast har kalla inn til ekstraordinær generalforsamling 21. september. Der skal det veljast nytt styre.

Paul Kristian Hovden og resten av Fefast-styret ber om avløysing. Arkivfoto 

Søre

– Styret ved styreleiar har uttrykt ved fleire høve at det er på tide med ei vitalisering av styret i Fefast. Ein ber difor aksjonærane kome med framlegg på nye kandidatar til styret, seier styreleiar Paul Kristian Hovden i Fefast til Møre-Nytt.

Fefast-forkjemparane arbeider for bru mellom Festøya i Ørsta og Solavågen i Sula. Dei meiner dette er eit betre stamveg-alternativ for E39 enn Hafast over Hareidlandet. Fefast er den kortaste, raskaste og flataste løysninga, meiner dei.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Søre