KOMMENTAR:

Post pingvin-funderinger

Hva var det egentlig som skjedde, disse dagene i mai, da alle mediene i landet, og noen i utlandet, plutselig var opptatt av pingviner?

Da ledelsen ved Atlanterhavsparken antok at tre pingvinkyllinger og ett pingvinegg var blitt stjålet fra parken, fikk det enorm interesse. Både medier i inn- og utland kastet seg på saka, og kommentarfeltene glødet.  Foto: Staale Wattø

– Russen ble kalt idioter, drittunger og en rekke verre karakteristikker som ikke egner seg på trykk

pluss

Torsdag 14. mai var Sunnmørsposten først ute med å skrive om at uvedkommende foregående natt hadde tatt seg inn i Atlanterhavsparken i Ålesund og stjålet tre pingvin-kyllinger og ett pingvin-egg. Atlanterhavsparkens ledelse var raskt ute med å mistenke at noen fra årets russekull sto bak ugjerningen. Siden ble også fire russ siktet av politiet, mistenkt for å ha tatt kyllingene og egget ut av parken.