Får aldri nok av Dire Straits:

Ny spilleliste stemt fram av publikum

Dire Straits-musikken hylles av de samme musikerne på samme sted. Men spillelista er ny og stemt fram av fans på Facebook. I kveld er det duket for Brothers in Arms sin nyttårskonsert på Teaterfabrikken.

Debut: Brothers in Arms øver til sin første Dire Straits-konsert i 2007: Vokalist Erik James Anderson i front. Bak f. v.; Lars Øverås, Bjørn Skjelten, Sten-Even Holstad, Ketil Strand og Kjell Myklebust.   Foto: June R. Johansen

Dire Straits er kvalitetsmusikk som varer, rett og slett

Ketil Strand
pluss

– Fem nye låter er kommet til på spillelista. De har vi ikke spilt offentlig før, så nå må det øves, smiler Ketil Strand og tar et riff over gitarstengene. To kvelder før årets Dire Straits-konserter øver sju voksne menn på musikken til sin ungdoms helter.