Ny skattereform nødvendig for ny vekst og utvikling for Norge

Tøffe tider på begynnelsen av 90-tallet ga en helt nødvendig og vellykket skattereform. Nå når mange bedrifter igjen sliter og den internasjonale konkurransen er knallhard, trenger vi en ny og grundig reform.

Forslag: Leder av skatteutvalget, Hans Henrik Scheel, overleverte utvalgets rapport til finansminister Siv Jensen for litt over ett år siden. NHO ber om en skattereform som gir flere investeringer og ny vekst. Foto: SCANPIX 

Med færre investeringer i Norge, svekkes også grunnlaget for mange mindre virksomheter

pluss

Tøffe tider på begynnelsen av 90-tallet ga en helt nødvendig og vellykket skattereform. Nå når mange bedrifter igjen sliter og den internasjonale konkurransen er knallhard, trenger vi en ny og grundig reform.