DnB spår trøbbel for Olympic

DnB Markets tegner et bekmørkt bilde for Olympic Shipping i Fosnavåg. Meglerhuset tror store deler av flåten vil være uten oppdrag og kassa tom i løpet av høsten.

Opplag: «Olympic Octopus», «Olympic Poseidon», «Olympic Princess» og «Olympic Canyon» i opplag ved Nor-Cargo Møre i Breivika i Ålesund. DnB Markets spår i en analyse at rederiet vil havne i trøbbel i løpet av høsten. Foto: Staale Wattø 

– Vi har gjort mange kontrakter og tror det skal gjøres flere fremover

Stig Remøy
pluss

I en markedsanalyse sendt til DnB Markets abonnenter 17. mars tegner storbankens analyseavdeling er svært dystert framtidsbilde for rederiet der Stig Remøy er den dominerende eieren. Det eneste positive de har å si er at rederiet har en topp moderne flåte i det som kalles «high end»-markedet. Men akkurat det hjelper lite dersom båtene blir liggende i bøyene.