Sunnmøre får flere ladestasjoner

Møre og Romsdal fylkeskommune har gitt støtte til at flere hurtigladestasjoner blir bygd i løpet av de neste tre årene i fylket, til tross for at de fleste stasjonene er lite brukt.

Hurtigladestasjonen ved Amfi Moa: I gjennomsnitt bruker ti elbileier denne og hurtigladestasjon nummer to på Amfi Moa. Ved begge ladestasjonene er det holdt av fire plasser. Det er også planer om å lage en tredje hurtigladestasjon på kjøpesenteret.  Foto: Odd-Sølve Grannes

Jeg føler de bommer på intensjon, hvis det er grønn politikk de prøver å kjøre

Gisle Weddegjerde
pluss

Bedriften Grønn Kontakt har hurtigladestasjoner fire steder på Sunnmøre, blant annet på Amfi Moa og Valldal. De forteller om forholdsvis lav bruk, men likevel høy nok bruk av ladestasjonene til at de kan utvide i fylket.