Ved Spjelkavik barneskole

Nå henter de barna i tide

Uten ekstra midler, klarer Spjelkavik barneskole å ha utvidet åpningstider for aktivitetsskole (AKS), tilsvarende SFO.

Behov for utvidet Åpningstider: Leder for AKS ved Spjelkavik barneskole, Tone-Ellen Thune, sier det er et stort behov med utvidet åpningstider ved AKS. – Henting er det som er mest prekært, sier Thune. Foto: Staale Wattø 

Henting er det som er mest prekært– Henting er det som er mest prekært

pluss

– Det hele var et prøveprosjekt for noen år siden. Blindheim barneskole prøvde det ut, og da ville vi også gjøre det. De gikk bort fra denne ordningen, vi valgte å fortsette. Vi så fordeler ved det, blant annet ved at de ansatte gikk i vanlige vakter, i stedet for at de måtte bruke overtid fordi foreldre kom for sent til henting, forteller leder for AKS, Tone-Ellen Thune.