Rykker inn i storstua

Da Hilde Louise Asbjørnsen fikk tilbud om å holde konsert med egne låter i Den Norske Opera, gikk det ikke helt inn.

Fast band: Musikerne til Hilde Louise Asbjørnsens faste band, Anders Aarum (tangenter), Jens Fossum (kontrabass), Hermund Nygård (trommer) og Svein Erik Martinsen (gitar), er med i ministorbandet som skal spille på konserten i Operaen mandag. Her under en konsert på Rockheim i Trondheim tidligere i år. foto: Ketil hardyTrommer: Hermund Nygård 

Jeg har vært ganske redd ganske lenge– Jeg har vært ganske redd ganske lenge

pluss

– Jeg sendte flere mailer og lurte på om det var i foajeen de mente, men nei da, det var i selve hovedsalen. Jeg har vært ganske redd ganske lenge, sier Asbjørnsen, som mandag stiller med swingjazz og et storband på 12 norske anerkjente jazzmusikere i operaen.