Ber om ny runde med Brosundet Eiendom

Nybygg med takterrasse og nytt bibliotek er så fristende at politikerne ikke vil høre på rådmannen som mener det ikke finnes penger.

bibliotek: Flertallet i formannskapet ønsker at Ålesund kommune skal bidra til at det kommer et nytt bygg på fire etasjer over Kremmergaarden. Nå vil de at rådmannen skal forsøke å få til en ny avtale med Brosundet Eiendom. Illustrasjon: PLOT Arkitekter. 

Det er uaktuelt å bruke millioner av kroner på tiltak som ikke er prioritert

pluss

Gå en runde til med utbyggerne å se om det ikke går an å få til en ny avtale som vi kan gå for. Det er innholdet i vedtaket som flertallet i formannskapet gjorde tirsdag. Bare Hans Kjetil Knutsen i Ålesundlista og den uavhengige representanten Kirsti Dale mente at man måtte stikke fingeren i jorda å se på de økonomiske realitetene.