Ny ruspolitisk handlingsplan ute på høring

Vil stramme inn skjenkinga i Ålesund

Kortere skjenketid, veiledningskurs til alle førstegangsforeldre og en «hvit uke» er blant de foreslåtte tiltakene i en ny handlingsplan om rus.

Fornøyde: – Vi mener at denne handlingsplanen kan bli et kjempeverktøy, sier Arild Helland i politiet (i uniform). Til venstre for ham sitter Øyvind Vebenstad, også fra politiet. Helt til venstre, leder i Helse- og velferdsutvalget, Svein Rune Johannessen. Til høyre, SLT-koordinator Linda Beate Hansen. 

Dette venter vi debatt rundt, men vi støtter oss på klare funn

Kathrin Kobbevik
pluss

Mandag ble høringsutkastet av handlingsplanen, som skal gjelde for perioden 2016-2020, lagt fram for Helse- og velferdsutvalget i Ålesund kommune. Det var prosjektleder Øyvind Skjelten og folkehelsekoordinator Kathrin Kobbevik som presenterte høringsutkastet.