Gjermund Kvernmo Langset

Helgapraten: Studentskipperen

Gjermund Kvernmo Langset skal bli skipper. Men først skal han styre studentskuta i Ålesund.

Gjermund har en bachelorgrad i nautikk og regner seg egentlig som ferdigstudert. – Jobben som stedlig leder for Studentparlamentet er dessuten en fulltidsjobb, men vi får se om jeg kanskje tar et enkeltfag, sier han. Etter dette året er planen videre å gå i gang med fartstida og etter hvert bli skipper.  Foto: Nils Harald Ånstad

pluss

– Jeg har fagbrev som matros, en bachelor i nautikk og videre avtale om kadettplass i Farstad. Jeg skal bli skipper, gjerne innen offshore, men mangler fartstida der en går gradene. Den skal jeg snart i gang med, men jeg følte bare at jeg ikke var heilt ferdig med arbeidet for studentorganisasjonen. Sjøl om jeg har engasjert meg i det i flere år.