Audun Skarbøvik er location manager (stedfinner) til en rekke kjente spille- og reklamefilmer

Ålesunder med blikk for stemning på film

– Alt ligger til rette for at Ålesund og Sunnmøre kan bli opptakssted for store filmproduksjoner.

Hjemme Ålesunderen Audun Skarbøvik arbeider som Location Manager (stedfinner) for ulike typer filmprodusenter. Han viser gjerne vegen til hjembyen Ålesund, om det ellers passer med opplegget for et filmprosjekt. Også næringslivet og kommunen kan bidra til å øke interessen.  Foto: Nils Harald Ånstad

pluss

Det mener Audun Skarbøvik, som lever av å finne gode steder for innspilling av spillefilmer, TV-serier, musikkvideoer og reklamefilmer. Som Location manager har han blant annet lagt til rette store produksjoner som «Hodejegerne», «Kompani Orheim» og «Kraftidioten».