Lyst på 3-retters festsalutt?

Fyrer opp fellesfyrverkeri tre plasser

At det blir fellesfyrverkeri på Valderøya og i Ålesund nyttårsaften har de fleste fått med seg. Men visste du at et av landets største fyrverkerier – det på Glomset, planlegger ei knallmarkering i anledning tiårsjubileet?

Glomset Fyrverkeriet på Glomset i Skodje er blant de største i landet. I år har de tiårsjubileum, og primus motor Kenneth Hurlen planlegger stort. Bildet er fra 2014. Foto: Roberto Sandli 

pluss

– Det gjør vi. Og uten at det er noe stort poeng, tror jeg det vi skal sende opp her blir større enn det i byen. Tidligere år har vi vært blant landets største fyrverkerier, målt ut fra antall kilo som sendes opp. I år snakker vi om rundt 480 bomber – tett opp mot 300 kilo, i løpet av ti minutter, sier primus motor Kenneth Hurlen.