Det handler om å forstå at man har en rolle i offentligheten:

Svar meg hvis jeg ringer deg

Forslag til et nyttårsforsett som garantert provoserer noen: Hvis en journalist ringer deg i 2017, vær hyggelig.

ÅLESUND At våre «konkurrenter» har blitt flere, og annerledes, enn de var før, er en kjensgjerning. Dette er noe Sunnmørsposten har til felles med frie og uavhengige medier verden over, skriver Elisabeth Solvang i denne kommentaren.  Foto: Arkivfoto/Staale Wattø

pluss

Verden trenger informasjon og innsikt. I alt fra store, internasjonale, konflikter, til lokale hendelser, er tilgangen på riktig og uavhengig informasjon essensiell for hvordan verden forstås. Som regionavis er vi forpliktet overfor leseren til å skrive om det som skjer i vår region, og hva folk fra vår region driver med. Selv om for eksempel borgerkrigen i Syria er langt viktigere i et verdensperspektiv enn små, lokale, hendelser, er det vår jobb å skrive om det som skjer her som du og jeg bor. Vi skal speile hverdagen og virkeligheten din og min.