Stiftelsen Kjell Holm gir fire millioner kroner til nysatsing ved Atlanterhavsparken:

Norges krepsdyr i fokus

Svære kongekrabber og minireker skal vises fram. Med fire millioner kroner fra Stiftelsen Kjell Holm flytter Norges krepsdyr inn i Atlanterhavsparken.

Nysatsing I området over det åpne akvariet «Holmer og skjær» skal Atlanterhavsparkens store krepsdyrutstilling plasseres. – Her skal krabber, kreps og en rekke andre arter leve så naturlig som mulig tett på publikum. Det er måten vi viser fram det akvariet har å by på, forteller Britt Giske Andersen mens Marianne Roald Ytterdal, Tor Erik Standal og Tommy Vangsmo lytter. 

pluss

– Atlanterhavsparken skal være best på å vise fram dyre og plantelivet langs norskekysten. Denne pengegava gir oss mulighet til å satse på en storstilt krepsdyrutstilling, og dermed skyte fart mot målet om å bli Det Norske Akvariet i landets fiskerihovedstad Ålesund.