Patogen AS i nye lokaler på Grimmerhaugen:

– Europas mest moderne lab

Patogen har vokst ut av Kunnskapsparken og er nettopp flytta inn i nyoppussede lokaler på Grimmerhaugen. Her skilter de med å ha Europas mest moderne lab.

EN MILEPÆL – Patogen Analyse markerer onsdag formelt åpning av de nye lokalene. Da kommer også statssekretær Roy Angelvik som deltar på en fagkonferanse som vil pågå i to dager, forteller fra v. Vidar Aspehaug, direktør for forretningsutvikling, Lene Bratseth, økonomisjef, Ove Gjelstenli, markedsdirektør, Line Drabløs, markedskonsulent og forskningssjef Magnus Devold.  Foto: STAALE WATTØ

pluss

– Dette er en milepæl. Vi har flytta inn på nesten 1.000 kvadratmeter, med et helt nytt laboratorium – Europas mest moderne. Her ligger vi i front i verden, sier Vidar Aspehaug, direktør for forretningsutvikling og i sin tid grunnlegger av bedriften sammen med Magnus Devold.