Syklet Norge på langs og samlet inn over 1 million til kreftsaka:

– Sykling er enkelt - det er bare å trø

Onsdag ettermiddag nådde Robin Halsebakk fra Ålesund målet. Siden 1. mai har han syklet langs kysten fra Grimstad til Kirkenes. På turen har han samlet inn over

Robin Halsebakk har nettopp fullført en sykkeltur på over 5.000 km. På turen har han samlet inn over 1 million kroner. I Kirkenes fikk Halsebakk og bobilfølgefører Petter Gunnarstein besøk av mormor Norunn Mek og mor Anita Mek Halsebakk. De har all grunn til å være glade og stolte.  Foto: Privat

pluss

– Det er sjukt deilig, nesten litt surrealistisk. Man blir vant til å sitte på denne sykkelen. Å komme fram er i overkant, heilt fantastisk, sier Robin Halsebakk på telefon fra Kirkenes. Han har nettopp krysset mållinja hvor både mor og mormor ventet med sjampanje, 73 dager etter han fotlot Grimstad.