Et cruiseskip på veg til lykkeland viser fram regionen

En fjernsynsserie med sju millioner seere spilles inn i Ålesunds-regionen i disse dager

Ved småbåthavna på Giske har det dukket opp en liten restaurant mellom fiskehjell med tørrfisk. Fra grillen oser røyk fra brent gras og strå – og på selve grillen ligger det to store stykker tørrfisk.

Mellom fiskehjell: Ei scene spilles ut av skuespillerne Philipp Sonntag (t.v.) Christine Schorn og Jan Hartmann, i serien som ikke skal være helt ulik den amerikanske serien «Love Boat», som mange nordmenn har et forhold til. Her viser fiskehandleren sin kone den beste fisken som er å finne. 

pluss

Ved siden av grillen står et røykeskap med rosamalt tørrfisk, som spiller laks i scenen som 34 tyskere og elleve nordmenn har bygget for anledningen. Mellom fiskehjellene er det plassert benker hvor lokale statister spiller restaurantgjestene. En svært romantisert og sminket versjon av Norge skal vises i fjernsynsserien «Cruise into happiness», en søsterserie til «The dreamboat».