Stort fellesløft for Ålesund Ballettskole og Ålesund Symfoniorkester

Tornerose som helaftens ballettforestilling

Scenekulissene spesialdesignes av prisbelønte italienere, kostymer håndsys, anerkjent dirigent og ballettdansere er innleid. Det slås på stortromma når Ålesund Ballettskole og Ålesund Symfoniorkester byr på Tornerose som helaftens ballettforestilling.

Nyskapende: Ballettdanserne Johanne Lyshagen Stette og Sofie Grødal Lerfall tar noen lette trinn mellom luftig scenedesign som er spesiallaget til Tornerose-balletten i Parken Kulturhus av italienske Luca Ruzza. Her er han sammen med Bjørn Siem i Ålesund Symfoniorkester og Carola Teti som er instruktør ved Ålesund Ballettskole.  Foto: Staale Wattø

pluss

– Dette blir en oppsetning Ålesund ikke har sett maken til. Scenografien og det spesielle scenedesignet som Open Lab Company lager, kommer til å gi publikum wow-opplevelser gjennom hele balletten. Tornerose blir en fantastisk ballettaften.