– Håper å unngå permitteringer

En nedgang i arbeidsmengden ved Rolls-Royce Marine Longva nå før jul, gjør at ledelsen og fagforeningene ved bedrifta sammen ser på mulige tiltak.

Haram Onsdag var ledelsen ved Rolls-Royce Marine Longva i møte med fagforeningene ved avdelinga. Mindre å gjøre nå før jul gjør at en ser på mulige tiltak. Arkivfoto: Staale Wattø 

Målet er å i størst mulig grad få til frivillige ordninger

Kyrre Aasen Rogne
pluss

– Det må presiseres at det er en mindre nedgang i arbeidsmengden for fabrikken på Longva dette, og signalet jeg har fått fra plassjef Tommas Brugrand er videre at en foreløpig ikke har landa på noe. Det har vært et møte i dag, og en skal ha nytt møte torsdag. Håpet er å få til ei løsning uten for store konsekvenser, i dette tilfellet uten at det resulterer i permitteringer, sier kommunikasjonsdirektør Anette Bonnevie Wollebæk i Rolls-Royce Marine.