Har fått pristilbud fra Thon om nytt kjøpesenter-bibliotek

– Fin plass til god pris

Dersom biblioteket på Moa flyttes til det nye kjøpesenteret, får det kremplass på gateplan, med mingleområde utenfor.

Tilgjengelig og synlig: Dersom biblioteket flyttes til det nye kjøpesenteret, er det her det vil ligge, i første etasje der glassvinduene er tegnet inn, nedenfor glassbrua som går over til det eksisterende Amfibygget i øst. Senteret skal etter planen åpne 1. november 2018, med eller uten bibliotek. Skisse: Slyngstad Aamlid Arkitekter  Foto: Slyngstad Aamlid Arkitekter

pluss

– Det er et godt tilbud. Med denne plasseringen vil vi kunne få et moderne bibliotek som kan bli den møteplassen det skal være, etter de nye kravene i bibliotekloven, sier Oskar Skulstad, kultursjef i Ålesund kommune.