Lanserte den nye «regjeringen» på Fagerlia videregående skole:

Dette er LilleStortinget

Tirsdag lanserte Fagerlia videregående skole regjeringen som skal utgjøre LilleStortinget.

LilleStortinget 2018 Fagerlias egen regjering består av statsminister Lene Vadseth Larsgård, finansminister Kristian Kleppe, utenriksminister Isak Røssevold Christensen, kulturminister Ayan Mohamud Noor, miljøminister Martine Alexandra Borgund, inkluderingsminister Lars Magnus Longva, likestillingsminister Martine Warberg, helseminister Adriane Grønfur, justis- og beredskapsminister Karen Fjellby Grung, velferdsminister Emilie Røren Skarbø, arbeids- ognæringsminister Astrid Kleppe Oksholen og kunnskapsminister Marte Strømsvik Osvold.  

pluss

LilleStortinget er et politisk rollespill hvor elever på Fagerlia med stort engasjement går inn i roller som statsminister, statsråder, politiske rådgivere, sekretærer og stortingsrepresentanter, basert på sammensetningen som Stortingsvalget 2017 viste.