Bra trykk før jul!

Julestresset er kanskje ikke så høyt som man tror.

Kjekk jobb med trivselspuls Innehaver Camilla Stene (t.v.) og de ansatte hos Tante Bruun på Ålesund Storsenter er bevisste på å skape en rolig og avslappet atmosfære i kafeen. Det smitter over på gjestene. Selv om hun jobber lange dager i førjulstiden, stresser 40-åringen ikke i det hele tatt. Her sjekkes blodtrykk og puls, som er «strålende bra». – Jeg elsker å være her, og at gjestene våre slapper av og koser seg, sier hun. Tidligere drev hun på Moa. Bysentrum har roligere tempo, mener hun.  Foto: Marius Simensen

pluss

Mandag siste uka før jul. Sammen med sjukepleier Turid Nordstrand Rødset fra Medi 3 tar Sunnmørsposten pulsen på førjulstida i Ålesund. Med blodtrykksmåler får de som ønsker det, sjekket både trykk og puls. Og sagt litt om hvor stresset – eller avslappet – de føler seg.