Dette mener studentene om byen de bor i:

Har tro på studentbyen Ålesund

Studentene er glade i byen de studerer i. Men fortsatt må mye gjøres før Ålesund kan kalles stundentby, mener de. – Vi merker at etter fusjonen med NTNU skjer forandringer mye raskere, forteller Martin Breyholtz, nestleder i studentparlamentet hos NTNU i Ålesund.

Gymsalen: Høsten 2016 ble det bestemt at gymsalen skulle gjøres om til undervisningslokale. Det gjør at studentene ikke får benytte den til arrangementer og idrett - noe de nevner som eksempel på hva som mangler i studentbyen Ålesund. Fra venstre: Studentleder Gjermund Kvernmo Langset, økonomiansvarlig i studentsamfunnet Mari Mittet, nestleder i studentparlamentet hos NTNU i Ålesund Martin Breyholtz og leder i studentsamfunnet Haakon Fivelstad Tennås. 

pluss