Uksnøy & Co. har troa etter tøffe år

Vil ha ny Ålesunds-satsing på offshore

Øystein Uksnøy er ikke i tvil om at Ålesund fortsatt vil være en naturlig plassering for å drive offshorerederier i framtida. – Om man har nok kapital fra lokale supportere, så er det en mulighet, sier han.

«Lillebror»: Med rundt 100 ansatte, er Uksnøy & co. i dag «lillebror» med tre jevnstore større rederier som driver innen offshore fra Ålesund. Øystein Uksnøy har tro på å holde skipene mest mulig på sjøen og har fått inn tidligere Farstad-topper i styret for å sikre kursen for det familieeide rederiet.   Foto: Nils Harald Ånstad

pluss

Uksnøy & Co. er fortsatt «lillebror» blant offshorerederiene i byen selv om antall supplyskip og rederiansatte som styres fra Ålesund, har sunket dramatisk i kjølvannet av Farstad-kollapsen.