Årlig aksjon for russen til støtte for Kreftforeningen

Klare for årets krafttak

Russen ved Spjelkavik, Fagerlia og Ålesund videregående skoler er klare for årets «Krafttak mot kreft», den årlige innsamlingsaksjonen for russen til støtte for Kreftforeningen.

Klare for innsamling: Russen fra Spjelkavik, Fagerlia og Ålesund videregående skoler er klare for årets innsamlingsaksjon til inntekt for Kreftforeningen. På onsdag kommer de og ringer på dører i hele Ålesund kommune og håper at folk vil ta godt imot dem, gjerne med kontanter for hånden. Fra venstre: Elise Åkernes (Spjelkavik), Emilie Røren Skarbø (Fagerlia), Johann Stette Pedersen (Ålesund), Marte Ous Sandnes (Fagerlia) og Maria Aaslid Grimstad (Spjelkavik).   Foto: Even Ørjasæter

pluss

– Målet vårt er å samle inn mer enn de fra i fjor, sier Elise Åkernes, aksjonssjef for Spjelkavikrussen.