Åpnet fredag – slik ser det ut på innsiden:

Klar – ferdig – Bro!

– Det er et stykke mellom det ferdige resultatet og den første ideen vår for lokalene - kulturkafé og «nåkke taco».

Klare: Etter ni måneder med omfattende restaurerings- og klargjøringsarbeid åpner Bro denne uka. På bildet f.v.; Ante Giskeødegård, Lars Berg Giskeødegård, daglig leder Ann-Helen Svinø, restaurantsjef og vinansvarlig Joakim Hoff og kjøkkensjef Ronny Ødegaard Kolvik. Restauranten de sitter i, i underetasjen i bygninga, har sitteplass til rundt 110 personer.  Foto: Staale Wattø

pluss

Ante Giskeødegård gliser, stryker hånda gjennom krøllene og prøver å late som han ikke er sliten. Siden oktober i fjor og med stadig større intensitet fram mot åpninga, har det pågått et omfattende restaurerings- og klargjøringsarbeid i lokalene som tidligere romma restauranthuset Bocca.