Helgapraten:

Mr. Omgjengelig

Når du ene dagen jobber med indiemusikere som knapt sier et ord, for neste å skulle være tett på crazy heavyrockere – eller et mannskor for den saks skyld, blir omgjengelighet fort din viktigste egenskap.

Norges hyggeligste? Det sies om Terje Erstad at han er omgjengeligheten sjøl, og Ante Giskeødegård - kollega, Momentium-gründer og etter hvert også nær venn av Terje, omtaler han som Norges hyggeligste. – Jeg liker folk og tror også jeg er god på folk. Sånn har det vært så lenge jeg kan huske, sier Erstad sjøl.  Foto: Staale Wattø

pluss

Visst setter vi det på spissen. Alle indiemusikere er ikke tause, og heavyrockerne var kanskje mer heavy før i tida. Men at omgjengelighet er essens i den jobben Terje Erstad har som studiosjef for Ocean Sound Recordings på Giske og som presseansvarlig for Momentium, stemmer på en prikk.