Oppgraderer terrassen – betydelig prisøkning:

Neste sommer skal Fjellstua ta 100 kroner for denne utsikta

– Fjellstua skal være tilgjengelig for byens befolkning. Det er intensjonen. Samtidig er vi nødt til å ta betalt for turistene, ellers får vi tilstander som ikke ligner noe som helst, sier Gunnar Haagensen.

Elena Vettore tar selfie sammen med foreldrene Roberto og Maria fra Fjellstua. Arkivfoto tatt i anledning en tidligere sak. Fra neste år planlegger Brødrene Jangaard å ta inngangspenger.   Foto: Stig Vågnes

pluss

Brødrene Jangaard AS, som eier Fjellstua i Ålesund, har besluttet å gjøre en oppgradering av terrassen på Fjellstua. Ifølge nettsiden vil de lage en utendørs, delvis innendørs spektakulær utsiktsplass og kafé. I tillegg vil det komme flere toaletter og tilgang til hele huset for funksjonshemmede.