Nesten 100 stilte til start i Sparebanken Møre-cup, som ble fyttet fra Bjorli til Stordal

Spennende søsken-duell

I all hast ble sesongens første utgave av Sparebanken Møre-cup i langrenn flyttet fra Bjorli til Stavsengfjellet i Stordal. Og forholdene var utmerket for de nesten 100 deltakerne.

Flinke: Fire jenter som markerte seg positivt på Stavsengfjellet. Fra venstre: Live Johanne Vestre Røkke, Vilde Lorgen Øvrebust (begge Stordal IL), Anniken Hjellbakk Hole og lillesøster Kristine Hjellbakk Hole, begge Sunnylven IL. Anniken og lillesøster Kristine hadde et rivende spurtoppgjør om å bli best i dameklassene. Anniken vant så vidt. Foto: Helge Gautvik 

pluss

På Bjorli var det både kaldt og vindfullt, og det var derfor man måtte flytte rennet. De aller yngste gikk 1 km med intervallstart, men fra 13 år og eldre ble det arrangert fellesstart i dette fristilrennet.