Presentert på jobbmesse

Smart by skaper nye arbeidsplasser

– Ålesund rykker opp en divisjon når vi blir en del av United Smart Cities. Det vil skape nye arbeidsplasser.

Framtid: Ordfører Eva Vinje Aurdal (tv) har store forventninger til hva «Smart City»-prosjektet kan føre til for nye Ålesund. Kari Aina Eik (th), som er prosjektleder for United Smart Cities tror det er et godt hjelpemiddel. 

Interessen blant norske byer for å være med i Smart City har tatt helt av etter at Ålesund satte seg i førersetet for prosjektet i Norge.

Kari Aina Eik
pluss

Ordfører Eva Vinje Aurdal er full av entusiasme for prosjektet Smart City, som ålesundskvinna Kari Aina Eik leder på verdensbasis. Eik er generalsekretær for Organisasjon for internasjonale økonomiske forhold (OIER). Som kjent er Ålesund første by i Norge som får være med på prosjektet, og Sparebanken Møre har gitt en million kroner til ei digitalisering av Ålesundsregionen.